Une terrine en entrée! Pourquoi pas? - La ferme des cent acres

A terrine as a starter! Why not?

Now is the time, yes yes, the time when we realize that we have a far too busy holiday season and that we are missing an entry to make.er.

The solution to this impasse is obviously to plug a hole in the stomachs of the guests present that evening. This is why we suggest that you always have in your possession one of our delicious maple duck terrines. It will be a guaranteed success!uré!

To be enjoyed on a good baguette bread or even on more refined crackers, our terrine will be eaten for just one bite. As the goal is not to be completely satisfied, our terrine will amaze you with its lightness and its final note with a maple flavor.ble.

It is even better with our maple jelly with orange zest as a garnish. Stock up while you're at it!s!

Derniers articles

Nouveauté à la ferme! - La ferme des cent acres
  • May 27, 2023
  • Natacha Lagarde
Nouveauté à la ferme!

Du nouveau pour 2023! Nous faisons parti maintenant du réseau Terego.

Bilan du temps des sucres 2023 - La ferme des cent acres
  • Apr 29, 2023
  • Natacha Lagarde
Bilan du temps des sucres 2023

2023…notre résilience fût mise à l’épreuve! Car et oui, cette année se conclue avec la moitié de la production de sirop d’érable que nous faisons habituellement. Les érables en ont décidé ainsi ….

Un des produits les plus populaires chez nous! - La ferme des cent acres
  • Apr 19, 2023
  • Jessica Bussières-Faucher
Un des produits les plus populaires chez nous!

Psitt, le meilleur endroit pour conserver votre beurre d’érable plus de quelques semaines est dans le frigo ou le congélo