Une terrine en entrée! Pourquoi pas? - La ferme des cent acres

A terrine as a starter! Why not?

Now is the time, yes yes, the time when we realize that we have a far too busy holiday season and that we are missing an entry to make.er.

The solution to this impasse is obviously to plug a hole in the stomachs of the guests present that evening. This is why we suggest that you always have in your possession one of our delicious maple duck terrines. It will be a guaranteed success!uré!

To be enjoyed on a good baguette bread or even on more refined crackers, our terrine will be eaten for just one bite. As the goal is not to be completely satisfied, our terrine will amaze you with its lightness and its final note with a maple flavor.ble.

It is even better with our maple jelly with orange zest as a garnish. Stock up while you're at it!s!

Derniers articles

Le p'tit magazine- Septembre 2024 - La ferme des cent acres
  • Sep 5, 2024
  • Natacha Lagarde
Le p'tit magazine- Septembre 2024

Aux portes de l'automne, notre première édition de notre p'tit magazine!

  • Jul 12, 2024
  • Natacha Lagarde
Webserie épisode2-La résilience

La résilience c’est un état d’esprit important quand tu es un agriculteur.e. À travers cet épisode, on suit le début de la récolte de camerise, les péripéties de Jess et l’exploration de nouvelles recettes. Merci tout spécialement à Jeanne Côté pour nous avoir permis de vous partagez sa chanson « Réveil d'oiseaux » Restez à l’affût pour suivre nos aventures cet été!

Les accords gagnants entre notre confiture bleuets boréal et le fromage! - La ferme des cent acres
  • Jul 10, 2024
  • Jessica Bussières-Faucher
Les accords gagnants entre notre confiture bleuets boréal et le fromage!